EN

9 – 12 oktober: EPIC conference in Amsterdam

9 – 12 oktober: EPIC conference in Amsterdam

Voor mensen die etnografie beoefenen in de gezondheidszorg: na twee jaar van online conferenties komt de EPIC-gemeenschap face-to-face bijeen in Amsterdam! Het evenement vindt plaats van 9 - 12 oktober 2022, VU is host en Giulia Sinatti is co-voorzitter.

Geplaatst door

Het evenement vindt plaats van 9 – 12 oktober 2022, de VU is gastheer en Giulia Sinatti is co-voorzitter.

Voor degenen die er niet bekend mee zijn, EPIC is een wereldwijde gemeenschap van etnografen die zich inzetten voor impact in bedrijven en organisaties. Sinds 2005 is EPIC actief in het onder de aandacht brengen van etnografen door middel van conferenties, tutorials, lezingen, een blog, en lokale evenementen. Het thema van dit jaar “Resilience” leent zich bijzonder goed voor onderzoek in de gezondheidszorg: Wat kan etnografie betekenen voor een meer ‘veerkrachtige gezondheidszorg’?

Waarom zou u deelnemen aan EPIC in Amsterdam? Deze jaarlijkse conferentie is hét evenement om gelijkgestemde etnografen te ontmoeten, je ideeën te testen, tips uit te wisselen, te netwerken met briljant creatieve mensen, en om steun en inspiratie te delen.

Dus, schrijf je in of vertel het gewoon verder! Ken je iemand die staat te popelen om mee te doen? Het is een geweldige kans voor jou en de VU om onze etnografische expertise in de gezondheidszorg, maar ook in andere sectoren, te laten zien. U kunt deze website gebruiken voor meer informatie om te verspreiden en ervoor te zorgen dat iedereen weet dat dit gebeurt!

Om meer te weten te komen en op de hoogte te blijven, kunt u zich aanmelden voor de EPIC nieuwsbrief op de EPIC website.

Hopelijk tot ziens in oktober!