Geef je mening over de FSW impactstrategie!

Het Institute for Societal Resilience is zeer verheugd je uit te nodigen voor onze facultaire bijeenkomst Impact Creëren @FSW op 31 mei 2022 in de AURORA zaal.

De bijeenkomst zal worden geopend door onze nieuwe decaan Gregor Halff met een inleiding over het belang van maatschappelijke impact als derde kernactiviteit van onze faculteit. In een presentatie over de nieuwe impactstrategie van FSW in wording, zal Joris Rijbroek nader ingaan op wat wij verstaan onder maatschappelijke impact vanuit een outside – in perspectief. Met welke impactactiviteiten zijn we al bezig? Op welke maatschappelijke thema’s hebben we expertise in huis? Welke expertisegebieden kunnen we onderscheiden?

Na de pauze nodigen we je uit om onze ambities voor de toekomst langs expertisegebieden te bespreken: Wat zijn onze ambities? Missen we expertisegebieden? Na een plenaire recapitulatie en afsluitende opmerkingen van onze decaan, nodigen wij je uit om de discussies voort te zetten onder het genot van een drankje.

Het Institute for Societal Resilience ziet uit naar je komst op 31 mei! Benieuwd naar het ISR-traject om de FSW sociale impact strategie te ontwikkelen? Laat het ons weten via isr.fsw@vu.nl.